Poďakovanie primátorky Prešova Slovenskej asociácii poisťovní

29. January 2020

Slovenská asociácia poisťovní s potešením prijala poďakovanie primátorky Prešova, pani Ing. Andrei Turčanovej, za spoluprácu a promptnú komunikáciu pri riešení poistných udalostí, ktoré vznikli ako následok výbuchu plynu v bytovom dome na Mukačevskej ulici v Prešove v decembri uplynulého roku.

Citujeme z listu:

„Ďakujem Vám za plnohodnotnú spoluprácu, za všetky praktické rady pre poškodených, ktoré sme zverejnili na aktuálne dostupných informačných kanáloch mesta Prešov a tiež za odporúčania, ktoré sú v tejto situácii pre poškodených veľmi smerodajné a užitočné­ – https://www.presov.sk/oznamy/prakticke-rady-pre-uplatnenie-narokov-na-poistne-plnenie.html. Verím, že aj vďaka Vašej pomoci a pomoci jednotlivých poisťovní na území Slovenska sa občanom riešenie poistných udalostí v značnej miere zjednoduší a uľahčí.“

„Poisťovne k riešeniu poistných udalostí v Prešove pristupovali s maximálnou ústretovosťou a v zrýchlenom režime. Veľmi si preto vážime ocenenie práce našich členských poisťovní, ktoré sa poisteným klientom snažili pomôcť zmierniť následky tejto tragickej udalosti,“ dodala k poďakovaniu generálna riaditeľka SLASPO, JUDr. Jozefína Žáková.

Archív aktualít